Η ποιότητα της ζωής μας είναι στο χέρι μας

                      Υιοθετήστε και εσείς προσαρμόζοντας στα μέτρα σας το                                                        “Mediterranean Lifestyle”Το διαιτολογικό γραφείο «startdiet» και η κλινική διαιτολόγος-διατροφολόγος Μαρία Μπαλή θα σας μυήσουν στον κόσμο της σωστής διατροφής.
Οι βασικές αρχές μιας υγιεινής, ισορροπημένης διατροφής παραμένουν ίδιες, σε όποια ηλικία και αν είμαστε, αλλά χρειαζόμαστε συγκεκριμένες θρεπτικές ουσίες, ανάλογα με τα διάφορα στάδια της ζωής μας και τα προβλήματα υγείας που μπορεί να αντιμετωπίζουμε.
Όποιος λοιπόν αγαπάει τον εαυτό του και τον φροντίζει, ξέρει πως ο ειδικός διαιτολόγος θα τον κατευθύνει και θα τον καθοδηγεί ανάλογα καλύπτοντάς του όλες του της ανάγκες.
Η σύγχρονη προσέγγιση στη ρύθμιση του ιδανικού βάρους για έναν υγιή οργανισμό ξεπερνάει τις στερητικές δίαιτες και τις αναποτελεσματικές τεχνικές του παρελθόντος.
Η νέα φιλοσοφία στηρίζεται στην τροποποίηση της συμπεριφοράς μας, με μικρές αλλά βασικές αλλαγές στην καθημερινότητα, όπου κάνουν τη διαφορά! Υιοθετείστε τώρα τις βασικές αρχές της Μεσογειακής Διατροφής και χαρίστε στον εαυτό σας υγεία, ευεξία και μακροζωία!
Όλη η διαδικασία είναι εξατομικευμένη καθώς το πρόγραμμα που ακολουθείτε ταιριάζει στον τρόπο ζωής σας, στις ανάγκες και στις συνήθειές σας.
Με εμπειρία και πάθος σας δίνονται τα κίνητρα και η έμπνευση για σωστή εκπαίδευση ώστε να διαχειρίζεστε προβλήματα της καθημερινότητας που ως τώρα σας εμπόδιζαν.
Ξεκινάτε απ’το “0” , πηγαίνοντας για ψώνια ανάλογα με τις ανάγκες σας αλλά και το “budget” σας. Γεμίζετε ανάλογα τα ντουλάπια της κουζίνας σας , το ψυγείο σας, εκπαιδεύεστε στο πώς να μαγειρεύετε νόστιμα αλλά υγιεινά πιάτα για όλη την οικογένεια, ανακαλύπτετε την ιδανική άσκηση για’σας, ανεβάζετε στο full την ψυχολογία σας, και ξεκινάτε για την πιο όμορφη και εντυπωσιακή αλλαγή στη ζωή σας!
Αν αγαπάτε τον εαυτό σας, αν φροντίζετε ανάλογα και συντηρείτε το σώμα σας με το πιο φυσικό μέσο που υπάρχει στον πλανήτη, την τροφή, τότε του επιτρέπετε να φτάσει στο μέγιστο των δυνατοτήτων του!  Υγεία, ευεξία και νιότη για μια ζωή!